Cudowny napój: walczy z rakiem i łagodzi dolegliwości bólowe

Kategorie: 

www.sxc.hu

Niedawno słynny chiński dietetyk ujawnił, że picie przez co najmniej 3 miesiące napoju z owoców i warzyw - sporządzonego według konkretnego przepisu, wspomaga proces leczenia osób cierpiących na choroby nowotworowe.


Ten "cudowny napój" jest bardzo łatwy do przygotowania. Do jego sporządzenia potrzebny jest burak, marchew i jabłko. Świeże, najlepiej pochodzące ze sprawdzonego źródła warzywa i owoce należy dobrze wypłukać, pokroić w kostkę, posiekać w blenderze (razem ze skórką) i dodać trochę wody. Gotowy sok należy wypić natychmiast po przyrządzeniu.


Sok ten pomaga przy następujących schorzeniach:


1. Powstrzymuje rozrost komórek nowotworowych.
2. Przeciwdziała schorzeniom wątroby, nerek, trzustki, może wyleczyć wrzody.
3. Wspomaga płuca, zapobiega zawałom serca i obniża ciśnienie krwi.
4. Wspomaga układ odpornościowy.
5. Korzystnie wpływa na oczy, usuwa zaczerwienienie, suchość i zmęczenie oczu.
6. Pomaga zmniejszyć ból mięśni.
7. Usuwa toksyny z organizmu, reguluje pracę układu wydalniczego, leczy zaparcia.
8. Leczy trądzik i oczyszcza skórę.
9. Usuwa nieświeży oddech, pojawiający się w wyniku niestrawności, czy infekcji gardła.
10. Łagodzi dolegliwości bólowe różnego pochodzenia.
11. Leczy katar sienny (alergiczny nieżyt nosa).


Zdaniem chińskiego dietetyka napój ten ma kilka dodatkowych zalet:


• Nie ma żadnych efektów ubocznych.
• Jest bardzo odżywczy i łatwostrawny.
• Wspomaga utratę nadmiarowych kilogramów.
• Poprawia funkcjonowanie układu odpornościowego w ciągu 2 tygodni.

 

 

Ocena: 

5
Średnio: 5 (1 vote)

Komentarze

Portret użytkownika Estia

Poniewaz wiekszosc osob nie

Poniewaz wiekszosc osob nie ma dostepu do ekologicznej zywnosci i jestesmy skazani poniekad na zywnosc z marketow ten przepis od pana chinczyka jest wrecz niebezpieczny. Dlatego buraka, marchew i jablko nalezy wycisnac w sokowirowce a nie w blenderze gdzie w miaszu znajduja sie szkodliwe toksyny...Przepis na sok:

8 duzych marchwi, 3-4 srednie jablka , 1 duzy burak czerwony. Dodatkowo sok z polowki cytryny oraz 3 -4 krople oliwki z oliwek lub oleju z pestek winogron/lnianego. Smacznego Smile

PS. Nie jest to zaden nowy wynalazek chinczyka, w polsce ten sok juz dawno stosowano przy nowotworach w naturalnych terapiach Smile

0
0
Portret użytkownika Janusz

Prosze podać dokładnie o

Prosze podać dokładnie o jakiego buraka chodzi, bo mamy w Polsce kilka odmian.

0
0
Portret użytkownika Jacek

Jak ktoś nie wiedział to i

Jak ktoś nie wiedział to i dalej nie wie.
Jaka ilość warzyw i wody ?
Kiedy najlepiej to pić ?

0
0
Portret użytkownika KrakowskiZielarz

tylko ten legendarny

tylko ten legendarny "chińczyk' zapomniał dodać, że buraka trzeba po zmiksowaniu potrzymać godzinę w lodówce, bo inaczej jest "troszkę" toksyczny dla większości ludzi. Ten sok MUSI odstać.
Jak już piszemy, to piszmy do końca.
 

0
0
Portret użytkownika matt

brzmi nieźle ale surowy

brzmi nieźle ale surowy burak?
wypijamy to w całości czy jakos odcedzmy?

0
0
Portret użytkownika Betelgeza

Przede wszystkim zdecydowanie

Przede wszystkim zdecydowanie odkwasza organizm i stąd to wspaniałe działanie. Polecam, wypróbowane na rodzinie i znajomych. Efekt uzdrawiania to mnóstwo energii i chęci do działania. To naprawdę drink energetyczny a nie napój z kofeiną

0
0

Skomentuj